Ieder tuinontwerp begint bij een bezoek ter plaatse.
Onze groene vingers staan te popelen om aan uw tuinproject te mogen beginnen.

leaf-center-01

3D tuinontwerp op maat

1.

Eerste gesprek

Een tuinontwerp is steeds op maat. Vanzelfsprekend moeten we hiervoor uw grond & woning zien om alles goed te kunnen inschatten. Vervolgens bespreken we samen wat uw wensen en voorkeuren zijn. Dit gesprek kan bij u ter plaatse of bij ons op kantoor. 

2.

Voorontwerp

Onze tuinontwerpen worden steeds exclusief voor u gemaakt. Wij werken in klassieke en moderne stijlen. Daarbij houden we steeds rekening met uw budget. Zo hebben we reeds tal van budgetvriendelijke tot exclusieve tuinen ontworpen. Op basis van uw voorkeuren gaan we dus een voorontwerp uitwerken.

3.

3D tuinonwerp

In deze fase zijn het tuinontwerp en grondplan klaar. Uiteraard wilt u dan ook graag visueel een idee krijgen hoe dit allemaal tot zijn recht zal komen. We werken dan ook met plezier een 3D tuinontwerp uit.

Het voordeel van een 3D tuinontwerp is dat we makkelijk een realistisch beeld krijgen van de tuin waardoor het makkelijker wordt om bepaalde keuzes te maken, zoals bv. voor materialen, verlichting, planten, accenten, ...

4.

Uitvoering tuinontwerp

Bent u tevreden met het tuinontwerp? Dan gaan we over de uitvoering ervan. We stellen een tuinplan op met vooropgestelde criteria, plannen en budget.

5.

Afwerking tuinontwerp

Het is bijna zover... De tuin van uw dromen is bijna werkelijkheid. In deze laatste fase zetten we de puntjes op de i en gaan we ook voor een berispelijke afwerking: planten van hagen & bomen, gazon aanleggen, ...

Heeft u vragen?

Laat het ons weten en we antwoorden zo snel mogelijk.