Bestratingswerken Sint-Niklaas

Terras aanleggen Sint-Niklaas
Oprit aanleggen Sint-Niklaas

Terras aanleggen of oprit aanleggen in omgeving Sint-Niklaas? Als tuinaannemer zijn we gespecialiseerd in bestrating en bestratingswerken. De aanleg van uw oprit of terras is een kolfje naar onze hand. Zoekt u naar kwaliteit aan onklopbare prijzen en sterke service? Dan moet u bij Tuinaanleg Vanseveren zijn.

Terras aanleggen Sint-Niklaas

Terras aanleggen Sint-Niklaas: een terras kunnen we aanleggen in klinkers of tegels. Bij het aanleggen van een terras is het belangrijk dat het oppervlak waterpas ligt om verzakkingen te voorkomen.

Wilt u graag een modern of iets specialer terras? Dan kunnen we steen combineren met hout. Een houten terras is niet alleen mooi, maar het biedt veel mogelijkheden als u met moeilijke vormen zit.

Oprit aanleggen Sint-Niklaas

Oprit aanleggen Sint-Niklaas: niet alleen uw terras, maar ook uw oprit kan u door ons laten aanleggen. Naast klinkers, tegels en hout kunnen we hier ook werken met platines (kSint-Niklaasien) of steentjes zoals bv. dolomiet.

Waar moeten we nog opletten bij het aanleggen van een oprit? Bij sommige nieuwbouw woningen ligt er een regenpunt onder de oprit. Als u daar dan uw auto wilt parkeren, moeten we best ook eerst een verharding leggen en daarop uw oprit aanleggen.

Oprit aanleggen Sint-Niklaas?
Terras aanleggen Sint-Niklaas?

Heeft u vragen? Wilt u een afspraak maken?