Bestratingswerken Dendermonde

Terras aanleggen Dendermonde
Oprit aanleggen Dendermonde

Terras aanleggen of oprit aanleggen in omgeving Dendermonde? Als tuinaannemer zijn we gespecialiseerd in bestrating en bestratingswerken. De aanleg van uw oprit of terras is een kolfje naar onze hand. Zoekt u naar kwaliteit aan onklopbare prijzen en sterke service? Dan moet u bij Tuinaanleg Vanseveren zijn.

Terras aanleggen Dendermonde

Terras aanleggen Dendermonde: een terras kunnen we aanleggen in klinkers of tegels. Bij het aanleggen van een terras is het belangrijk dat het oppervlak waterpas ligt om verzakkingen te voorkomen.

Wilt u graag een modern of iets specialer terras? Dan kunnen we steen combineren met hout. Een houten terras is niet alleen mooi, maar het biedt veel mogelijkheden als u met moeilijke vormen zit.

Oprit aanleggen Dendermonde

Oprit aanleggen Dendermonde: niet alleen uw terras, maar ook uw oprit kan u door ons laten aanleggen. Naast klinkers, tegels en hout kunnen we hier ook werken met platines (kDendermondeien) of steentjes zoals bv. dolomiet.

Waar moeten we nog opletten bij het aanleggen van een oprit? Bij sommige nieuwbouw woningen ligt er een regenpunt onder de oprit. Als u daar dan uw auto wilt parkeren, moeten we best ook eerst een verharding leggen en daarop uw oprit aanleggen.

Oprit aanleggen Dendermonde?
Terras aanleggen Dendermonde?

Heeft u vragen? Wilt u een afspraak maken?